Mustafa Konaklı İlkokulu

Vizyon: Demokratik, çağdaş, sosyal hukuk devletimize, insan haklarına saygılı ve duyarlı; akılcılık ve bilime önem veren; milli ve manevi değerleri içselleştiren; araştırmacı ve sorgulayıcı, eleştirel, dürüst, iyi ahlaklı, çevreye duyarlı, kendisiyle ve toplumla barışık, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmek.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, geçmişine sahip çıkarak geleceğe daha emin adımlarla yürümeyi hedef edinen, araştıran, sorgulayan, bilimsel veriler ışığında ilerlemeyi şiar edinmiş, çevreye duyarlı kendine güvenen, hoşgörülü, kendini ve toplumu geliştirmek adına fedakârlıktan kaçınmayan, tüm milli ve manevi değerleri gönülden hisseden iyi İNSAN yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.20-14.00
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mustafakonakliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Şehit İbrahim Kundakçı Mah. 720 sokak No9/1

Adres - Şehit İbrahim Kundakçı Mah. 720 sokak No9/1

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Osmaniye İl merkezine 45 km uzaklıktadır.